Зображення курсу Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформатики та економіки
Олімпіади
Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформатики та економіки-2019

До участі в олімпіаді запрошуються учні 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів та студенти коледжів.

Метою заходу є підвищення інтересу абітурієнтів до поглибленого вивчення інформатики, сучасних інформаційних технологій та економіки.

Основними завданнями олімпіади є: виявлення та розвиток в учнів творчих здібностей; подальше вдосконалення системи роботи з обдарованою молоддю; підвищення цікавості школярів до поглибленого вивчення інформатики та економіки, стимулювання розвитку математичних здібностей; сприяння вибору професії економіста.

Важлива інформація:

Олімпіада відбудеться 18 квітня 2019 року з 10:30 до 14:30 на базі  економічного факультету, кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій НаУОА;

Всі учасники олімпіади отримають сертифікат про участь, переможці - дипломи та заохочувальні призи. Крім цього, абітурієнти матимуть унікальну можливість дізнатися про неймовірну, оповиту легендами історію заснування першого навчального закладу у Східній Європі, побувати в музеях та підземеллях Національного університету «Острозька академія» під час захоплюючої екскурсії.

Координатор олімпіади:

Недзведовська Ольга Євгеніївназаступник декана економічного факультету з профорієнтаційної роботи, викладач кафедри економічної теорії, менеджменту і маркетингу Національного університету “Острозька академія”.

e-mail: olga.nedzvedovska@oa.edu.ua; тел. (097)553-83-85