Зображення курсу Онлайн-тест з курсу відеолекцій «Культурологія»
Олімпіади

Опис курсу: Кафедра культурології та філософії Національного університету «Острозька академія» запрошує учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, а також студентів коледжів та професійно-технічних училищ прослухати експрес-курс відеолекцій «Культурологія».

Курс відеолекцій є доступний для всіх бажаючих за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Kg-XI_dhYMQ&list=PLCry9LD6_eC4s5tUiMnMJkE97CkR4hx8I

В період з 20 березня по 20 травня 2018 року усі слухачі відеолекцій мають можливість познайомитись з основами культурології та перевірити засвоєні знання, пройшовши онлайн-тест з курсу «Культурологія». Пройти тест можуть попередньо зареєстровані учасники (реєстрація на сайті olimp.oa.edu.ua).

З гідно з умовами проекту, кожен зареєстрований учасник у зручний для себе час матиме можливість пройти онлайн-тест, тривалість якого – 50 хв. Тест складений виключно на базі зазначених відеолекцій. 

По проходженню тестування учасники можуть ознайомитись зі своїми результатами. Якщо результат є задовільний, учасники тестування можуть отримати сертифікати про проходження курсу «Культурологія в НаУОА», де буде вказано отриманий бал. 

Запит на отримання сертифікату надсилати на електронну скриньку організаторів – kulturaoa@gmail.com.   

В майбутньому, якщо учасник тесту стане студентом спеціальності «Культурологія» Національного університету «Острозька академія», бали даного сертифікату можуть бути зараховані в якості оцінки за виконання завдань самостійної роботи із навчальних курсів, тематика яких обговорюється у відеолекціях. Навчальна дисципліна, на якій можна застосувати даний сертифікат буде визначатись індивідуально в ході навчального процесу.

Запрошуємо усіх бажаючих  перевірити свої знання з «Культурології» й отримати можливість відвідати перший вищий навчальний заклад у Східній Європі – Острозьку академію.