Зображення курсу Всеукраїнська учнівська інтернет-олімпіада з української мови і літератури-2024
Олімпіади

ВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКА ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДА З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ-2024

Катедра української мови і літератури Національного університету “Острозька академія” запрошує учнів 11 класів закладів загальної середньої і професійної (професійно-технічної) освіти України взяти участь у Всеукраїнській учнівській інтернет-олімпіаді з української мови і літератури-2024.

Для реєстрації в першому етапі потрібно в період із 25 січня до 15 лютого 2024 року створити новий обліковий запис на сайті olimp.oa.edu.ua. Після чого ОБОВ’ЯЗКОВО зайти під своїм ім’ям, у категорії курсів “Олімпіади” обрати “Всеукраїнська учнівська інтернет-олімпіада з української мови і літератури-2024” і натиснути “Зареєструвати мене”.

Перший етап інтернет-олімпіади буде проведено 20 лютого – 5 березня 2024 року як онлайн-тестування, що містить завдання з української мови і літератури відповідно до програми для закладів загальної середньої освіти. За складністю тести відповідають рівню завдань з української мови і літератури для зовнішнього незалежного оцінювання.

За підсумками першого етапу тридцять учнів, які наберуть найбільшу кількість балів, отримають на свої електронні адреси запрошення для участи в другому (фінальному) етапі інтернет-олімпіади.

Другий (фінальний) етап, який передбачає написання учнівського твору на запропоновану тему, відбудеться дистанційно і триватиме з 15 до 22 березня 2024 року.

Переможців інтернет-олімпіади буде нагороджено дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів.

Запрошуємо одинадцятикласників перевірити свої знання з української мови і літератури й відчути дух найдавнішого закладу вищої освіти в Східній Європі – Національного університету “Острозька академія”.

Контактні особи:

Максимчук Віталій Васильович, e-mail: vitalii.maksymchuk@oa.edu.ua;

Рабчук Ірина Юріївна, e-mail: iryna.rabchuk@oa.edu.ua.